autóalkatrész specialistaRendeljen akár regisztráció nélkülkövess a facebookongoogle+ oldalunkTel:(nem elérhető)

Toyota alkatrész

Válassza ki a fő termékcsoportot

Toyota autóalkatrészek

Toyota Motor Corporation története

A Toyota 1933-ban alakult Kiichiro Toyoda alapította japánban. A legnagyobb autógyártók közé tartozik folyamatosan versenyben van az első 4 legnagyobb között a GM-el és a Forddal.2002-ben bejutottak a Forma 1 világába. 2007-ben a Toyota állt az első helyen, de a visszaesés minden autógyártót érintet így ők is 2009-ben kénytelenek voltak 50%-al lecsökkenteni a termelést és a készleteiket. 2011-ben visszaesett a 3. helyre az autógyártók sorában a Fukushimai szökőár természeti csapása miatt.

A Toyota luxus autókat is fejleszt melynek a Lexus márkanevet adta úgy mint a VW-nek az Audi és a Ford-nak a Lincoln. A Lexusokat értékesítik majdnem az egész világon érdekesség, hogy a legtöbbet belőlük az Egyesült Államokban adják el. 1989 óta gyártott autók mára a megbízhatóság és kiváló vevőszolgálat jellemzi.

A Toyota hibrid autókat is gyárt amely elérte 2013-ra az 5 milliós darabszámot mely az összesített globális értékesítéséből lett.

    A Toyota autóalkatrészek kiváló minőségűek és tartósak a következő modellekhez értékesítünk autóalkatrészeket: Auris Hybrid, Auris Touring Sports, Aygo, Auris, Corolla, Avensis, Prius, Prius+, Prius Plug-in, GT86, Dyna, Új RAV4, Land Cruiser, Land Cruiser V8, Hilux, Yaris Hybrid, Yaris Van, iQ, Yaris, Új Verso, Új Corolla