autóalkatrész specialistaRendeljen akár regisztráció nélkülkövess a facebookongoogle+ oldalunkTel:(nem elérhető)

Audi alkatrész

Válassza ki a fő termékcsoportot

Audi autóalkatrészek

Az Audi története

August Horch volt az Audi alapítója, aki 1904-ben indította az August Horch Motorgépjármű gyárat. Németországban, Zwickauban. 1907-ben már hathengeres járművet gyártottak, de az autó kimagasló minőségi paraméterei ellenére az Audi gyár anyagi gondokkal küzdött, melynek következtében egy másik céget alapított, és Audinak nevezett el. Kiváló minőségű felső kategóriás autók, még kiválóbb autóalkatrészek felhasználásával készültek. A következő évtől kezdve az autók versenyek egész során nyertek, majd 1921-ben készült bal kormányos autójuk is.
Auto Union megalakulása az Audi részvételével
Az Autó union megalakult az Audi, a Horch és Wanderes, és a DKW márkák összevonása révén. Ekkor született a négykarikás logó is. Az Auto Union motorokat Ferdinand Porsche fejlesztette ki, így nagy szerepe volt Porchenak az Audi sikereiben is. 1949 után már Ingolstadt lett az Audi központja. Audi szövetséget kötött a Mercedessel, ami hat év elteltével kudarcot vallott, mert az Auto Union a kétütemű motorokat szorgalmazta. 1965-ben Heinrich Nordhof a Volkswagen vezetője átvette az Audi márkát. Az Audi napjainkban elsősorban a felső osztályú járművek gyártásáról ismert, vásárló közönsége elsősorban a presztízs vásárlókból, és a jómódú minőséget előnyben részesítőkből áll, akik a minőségi autóalkatrészeket és autókat részesítik előnyben.

Jelenlegi modellek
    A1, A3, A4, A5, A6, A7, A8,Audi Allroad Quattro, Q3, Q5, Q7, RS3, RS4, RS5, RS6, RS7, R8, S3, S4, S5, S6, S7, S8, TT, TTS, TTRS
Nálunk megtalálják az Audi tulajdonosok a nekik kellő kiváló minőségű autóalkatrészeket 1 év garanciával.